forum discussie sexcontact

bang dat ik een stijve krijg. Het zou mooier zijn als ze eerst een alternatief zochten,Maar dan wel een normale plek waar normaal kan worden gerecreerd kan worden. Zoiets is te gek voor woorden. En daarna weer snel terug zonnen en zwemmen zoals de natuur het bedoeld heeft Andy 18:29 Ramona, die gluurders heb je overal, schijnbaar hebben ze nog nooit een blote vrouw gezien? De lerares heeft nauwe familiale betrekkingen met de leiding van de Federatie van Steinerscholen. Een homo stel en 4 mannen.

Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox. (Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund). Even kletsen, lekker fotos aan elkaar sturen en dan een afspraak maken om te kunnen neuken, want dat is was jullie uiteindelijk beiden willen.

(Haha ja ja was het maar waar dat ze mee kwamen met hun mooie strakke borstjes. Het geeft misschien wel aan hoe er in die kringen gedacht wordt. Klaas 21:44 Kom hier regelmatig. @lamme nietlache 10:34 Wat een onzin post, gaat helemaal vrouwen die sex willen nergens over. Kijk hier voor meer info. Het moet pijnlijk zijn voor aanhangers van de steinerschool om onder ogen te zien dat hun steinerproject, ook wel genoemd opvoeden in goedheid, schoonheid en waarheid, wordt bezoedeld door slechtheid, lelijkheid en leugens. Misschien gebeurt er dan wat mee. Ik wil graag iedereen oproepen om daar tegen in protest te gaan.