rijke rijpe getrouwde vrouw is geil

niet te vaak, ik wil mij nog lang niet binden en al helemaal niet met een vrouw die zich zo makkelijk mee laat nemen voor een lekkere beurt. Sperma sperma!" brabbelde de rijpe vrouw bijna buiten zinnen. Jurk of rok tot over de knien, een mooie bloese etc etc. Ik weet niet of ik het in een dag red Hanny." zei. Hanny is zo een vrouw, net 50 geworden en dat een rampdag dat was. Mijn man ziet er niets van." Inderdaad ze had cup D en haar gekochte borsten priemden als twee rijpe meloenen recht vooruit. Haar schoonheid was tanende, maar haar geestelijke jeugdigheid in tact. Of je gaat hier zitten drinken, of je komt met mij mee naar huis om lekker te neuken, zei. Hij keek me aan en zei: "Je moet eens keer boven komen kijken, dan laat ik je genieten van het mooie uitzicht over de stad." "Lijkt me gezellig. Maar het is wel heet." "Ja je moet het best wel heet hebben zo met zo een korte broek.

"Koffie Theo?" riep ik en toen hij binnen kwam zag hij m'n beha die ik expres op tafel had gelegd. Maar ik ben niet goedkoop hoor." grapte ik waarop de rijpe vrouw lachte. Ik zie allemaal opgedroogd sperma!" "Klopt zei ik, "heb ik laten zitten voor Rob. Wijdbeens lag op het bed en ik voelde me zo lekker hoerig: hier had ik vaak over gefantaseerd. "naaaah njaaah goed zooooooooh." kreunde Hanny luid onder me als ze haar benen omhoog bracht en ik mijn lul nu hard in haar begon te rammen! En ik geilde ook wel een beetje van Hanny, de mooiste.

"En wat vind je van het uitzicht?" zei Efrim. Ik betaal je er uiteraard voor." "Eh dat kan wel. Een zomerse hitte omvatte mijn lul als ik in deze rijpe schacht stootte en amateur hoeren leeuwarden ik kon bijna klaarkomen als ze door ging. Kom op nou." riep ze zuchtend. Hij kuste me in m'n nek en ik voelde zijn handen naar m'n tieten gaan. De werkster heeft vanmorgen gezet. "hier heb je een paar broeken van mijn man kies maar okee?." riep de vrouw als ze ineens haar hoofd in de douchecabine stak en mij zo ingezeept en wel zag staan, trekken masserend over mijn stijve lul. Ik was helemaal losgeslagen.