sex billenkoek verhaal site www.smverhalen.nl

ze vertrokken. Nou ja, thuis, op kantoor, school, buiten ehhh dus eigenlijk overal. Ik streel haar zachtjes over haar haar. Ik kijk naar de klok, het is alweer half drie! Ik vind het ook van respect getuigen als een dochter zich houdt aan de regels, dat ze die serieus neemt.

Sex billenkoek verhaal site www.smverhalen.nl
sex billenkoek verhaal site www.smverhalen.nl

Ik dacht er toen geen seconde over na, heb haar gepakt en in een keer over mijn knie gegooid, haar jurkje omhoog gedaan en haar broekje afgestroopt en haar een lang en hard pak op haar blote billen gegeven. Wanhopig probeer ik mijn achterwerk iets omhoog te duwen, zodat de slagen in elk geval op een andere plek terecht komen, maar Frank duwt me meteen terug tegen de kussens. De trainster geeft aan dat Jennifer nog seks markt 100 slagen verdient en Lotte krijgt de borstel in haar hard gedrukt. Verhalen Forum: Spankingstory. Ik ben niet iemand die een voorstander is van lijfstraffen. Ik sla door hard en goed, van de laatste veertig klappen, laat ik er twintig hard neerkomen op de onderkant van haar billen, de sitspot, en de laatste twintig op haar dijen. Ik heb die envelop nog niet eerder gezien. Verhalen Forum: Een bod op Slavin Eva : Ouders Berichten op deze Pagina: 25 Laatste Activiteit: 29-jan-2006 11:27, Relatieve Score 95 104.

Verhalen Forum: verhalen van de schrijfster : Ik doe het niet meer Berichten op deze Pagina: 2 Laatste Activiteit: 04-jun-2011 09:53, Relatieve Score. Verhalen Forum: Aanbevolen Spanking Verhalen : Verhitte gemoederen. Dan volgt de eerste slag, midden over mijn billen. De tranen springen nu al in mijn ogen. Het is in het begin een beetje raar en onwennig, condooms hebben we al heel lang niet meer gebruikt, maar daarna is het fijn.